Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Δηλώνω παρούσα - Δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω το περιεχόμενο της συμφωνίας

Κωνσταντοπούλου: Δηλώνω παρούσα - Δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω το περιεχόμενο της συμφωνίας
Δεν θα κάνω εύκολο τον εκβιασμό των δανειστών - Τιμώ τον Τσίπρα
Η κυβέρνηση δίνει μία άνιση μάχη σε καθεστώς εκβιασμών και ασφυξίας, τόνισε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, λαμβάνοντας τον λόγο κατά τη συζήτηση για την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης για διαπραγμάτευση.
Η Ευρώπη μεταμορφώνεται σε φυλακή για τους λαούς της, κατήγγειλε η πρόεδρος της Βουλής.
"Όλοι και όλες κρινόμαστε από τη στάση και τις αποφάσεις μας και ο καθένας οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί", τόνισε.
Ο λαός εμπιστεύτηκε στην κυβέρνηση την απαλλαγή του από τα μνημόνια, τόνισε.
Αναφερόμενη στο χρέος, κατήγγειλε πως χρησιμοποιείται ως εργαλείο εξανδραποδισμού του λαού από δυνάμεις που λειτουργούν με ολοκληρωτικούς μηχανισμούς.
Το χρέος δημιουργήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις με παράνομες συμβάσεις και μίζες, τόνισε επίσης.
Οι δανειστές εκβιάζουν την κυβέρνηση και μάλιστα με δόλιο τρόπο, διεμήνυσε η πρόεδρος της Βουλής, κλιμακώνοντας την επίθεσή της κατά των πιστωτών της Ελλάδας.
Το όχι του ελληνικού λαού οι δανειστές πεισματικά προσπαθούν να το μετατρέψουν σε ναι, τόνισε, για να εξηγήσει πως ποτέ δεν θα μπορούσε να ψηφίσει και να νομιμοποιήσει τη συμφωνία.
Θα δηλώσω παρούσα στη σημερινή ψηφοφορία, αποκάλυψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να τονίσει μάλιστα πως "τιμώ και θα τιμώ πάντα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, γιατί είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που πάλεψε τόσο για τη χώρα".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης