Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεφαλογιάννη: Πλήρες ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις - Από τα μέτρα 800 εκατ. του Χαρδούβελη φτάσαμε στα 5 δισ.

Κεφαλογιάννη: Πλήρες ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις - Από τα μέτρα 800 εκατ. του Χαρδούβελη φτάσαμε στα 5 δισ.
Δεν έλαβε εντολή απομόνωσης και εξόδου της χώρας από την ευρωπαϊκή οικογένεια, τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ.
Για πλήρες ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών έκανε λόγο η βουλευτής της Ν.Δ., Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ότι η κυβέρνηση δεν έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να απομονώσει και να βγάλει τη χώρα από την ευρωπαϊκή οικογένεια.
Χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη διερωτήθηκε αν η κυβέρνηση θέλει να πάει στα πράγματα σε ρήξη, για να προσθέσει ότι «δεν ήταν εντολή απομόνωσης και εξόδου από την ευρωπαϊκή οικογένεια η λαϊκή εντολή που δόθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ (...) Έχετε σκεφτεί τι θα γίνει με Grexit;».
Μάλιστα, όπως ανέφερε, από τα 800 εκατ. ευρώ του e-mail Χαρδούβελη, φτάσαμε σε μέτρα 5 δισ. ευρώ και πρόσθεσε ότι «η πρόταση της Ελλάδας είναι ένα ωραίο non paper, όπως αυτά που βγάζει το Μαξίμου».
Κάπου έκανε λάθος στον τρόπο που αντιμετώπισε τους δανειστές η κυβέρνηση, αυτό δείχνουν πέντε μήνες διαπραγματεύσεων, σημείωσε και συμπλήρωσε ότι όταν διαπραγματεύεσαι σωστά, χτίζεις αξιοπιστία και σχέσεις.
Παράλληλα, επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι «τη Δευτέρα έβριζε την Ευρώπη και αυτός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Eurogroup».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης