Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα ψηφίσω σημεία της ελληνικής πρότασης, εάν έρθουν στη Βουλή – Όχι σε αύξηση ΦΠΑ

Μακρή (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν θα ψηφίσω σημεία της ελληνικής πρότασης, εάν έρθουν στη Βουλή – Όχι σε αύξηση ΦΠΑ
Την αντίθεση της στην ιδιωτικοποίηση των λιμανιών εκφράζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Την πρόθεση της να μην ψηφίσει διάφορα σημεία της πρότασης που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση προς τους θεσμούς, εφόσον αυτά έρθουν στη Βουλή διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.
Σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm, η κα.Μακρή εξέφρασε κατηγορηματικά τη διαφωνία της με την αύξηση του ΦΠΑ, υπογραμμίζοντας πως αν και πρόκειται για μια μικρή αύξηση, ωστόσο οι πολίτες δεν έχουν πλέον αγοραστική δύναμη.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε παράλληλα τη διαφωνία της και με τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών ενώ αναφερόμενη στην εκροή καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες, υποστήριξε επικαλούμενη ενημέρωση από τραπεζικά στελέχη, ότι έχει δοθεί σιωπηρά σε μεγαλοκαταθέτες η δυνατότητα να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό με κάποια προμήθεια.
Κληθείσα να τοποθετηθεί επί της «κόντρας» μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση και της προέδρου της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των αστυνομικών της Βουλής, η κα. Μακρή έβαλε κατά του υπουργού, υπογραμμίζοντας ότι της προκαλεί κατάπληξη το μένος της ηγεσίας του υπουργείου και η προσπάθεια για υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της Προέδρου της Βουλής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης