Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν επικρατήσει η λογική Lagarde, θα πρόκειται για τελεσίγραφο και πολιτικό πραξικόπημα

Στρατούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Εάν επικρατήσει η λογική Lagarde, θα πρόκειται για τελεσίγραφο και πολιτικό πραξικόπημα
Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπογράψει μνημονιακή συμφωνία υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Την άποψη πως εάν στις τάξεις των δανειστών επικρατήσει η λογική της Christine Lagarde και των πιο επιθετικών κύκλων της ΕΕ, τότε «θα πρόκειται για τελεσίγραφο και για πολιτικό πραξικόπημα σε βάρος του ελληνικού λαού» εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης αναφερόμενος στην πορεία και στη διαφαινόμενη κατάληξη των διαπραγματεύσεων.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Στρατούλης υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί τελεσίγραφα ούτε να υπογράψει μια μνημονιακή συμφωνία, επισημαίνοντας πως αν δεχθεί μεγάλες πιέσεις, τότε θα πρέπει να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.
Ο υπουργός σημείωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία οπισθοχώρηση σε εργασιακά και ασφαλιστικά, ενώ είπε ακόμη πως έχει ενημερωθεί για τα σημεία της διαπραγμάτευσης που αφορούν στο υπουργείο του.
Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το θέμα της κομματικής πειθαρχίας που είχε θέσει ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, τόνισε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, σημειώνοντας ότι αν η συμφωνία είναι αντίθετη με τις προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης, τότε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα την υπογράψουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης