Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κρίσιμη σύσκεψη για τη διαπραγμάτευση στο Μαξίμου - Το παρών έδωσε το μισό υπουργικό συμβούλιο

Κρίσιμη σύσκεψη για τη διαπραγμάτευση στο Μαξίμου - Το παρών έδωσε το μισό υπουργικό συμβούλιο
Στο Μαξίμου έσπευσαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, οι υπουργοί Επικρατείας Ν. Παππάς και Αλ. Φλαμπουράρης
(upd2)Κρίσιμη σύσκεψη για την πορεία της διαπραγμάτευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με το βλέμμα στις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώνονται στο Βερολίνο κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την Ελλάδα.
Η διαπραγμάτευση κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την επιτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και δανειστών εντός της εβδομάδας.
Ο πρωθυπουργός συγκάλεσε στο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη από το απόγευμα της Δευτέρας, με στόχο τον σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων της Αθήνας, ώστε να κλειδώσει το συντομότερο δυνατόν η συμφωνία με τους δανειστές.
Στη σύσκεψη στο Μαξίμου, υπό τον Αλ. Τσίπρα, συμμετείχαν o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γ. Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, οι υπουργοί Επικρατείας Ν. Παππάς και Αλ. Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Ευ. Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας Γ. Σταθάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης, καθώς και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπ. Σαγιάς.
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 23:00.

(Πρώτη ενημέρωση: Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, ώρα 18:30)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης