Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην τελετή έναρξης της 55ης Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας ο ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλος

Στην τελετή έναρξης της 55ης Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας ο ΠτΔ, Πρ. Παυλόπουλος
Την 55η Διεθνή Σύνοδο θα παρακολουθήσουν 175 νέοι από 90 χώρες
Τη σημασία της Δημοκρατίας και της ειρήνης στους σημερινούς δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον πλανήτη στο σύνολό του, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε χαιρετισμό του στην τελετή έναρξης της 55ης Διεθνούς Συνόδου για Νέους Μετέχοντες της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Υπογράμμισε δε, πως αυτή η ετήσια Διεθνής Σύνοδος έχει ως στόχο την προαγωγή και διάσωση των θεμελιωδών αρχών του Ολυμπιακού Κινήματος, ενώ αναφέρθηκε και στις αρχές της ευγενούς άμιλλας στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι.
Μάλιστα, παρότρυνε τους νέους και νέες που μετέχουν στην 55η Διεθνή Σύνοδο για Νέους Μετέχοντες της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, να ζήσουν στην Ελλάδα αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία μύησης σε αρχές και αξίες που παραμένουν κλασικές και αναλλοίωτες και να τις μεταφέρουν στις Πατρίδες τους.
Σημειώνεται ότι χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ν. Ξυδάκης, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ις. Κούβελος, κ.α.
Τέλος, αναφέρεται ότι την 55η Διεθνή Σύνοδο, που θα διαρκέσει έως τις 6 Ιουνίου, θα παρακολουθήσουν 175 νέοι και νέες από 90 χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης