Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης: Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την μεγάλη αντιπαράθεση, που υπάρχει μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ

Στρατούλης: Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την μεγάλη αντιπαράθεση, που υπάρχει μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ
«Επιδιώκουμε μια συμφωνία επωφελή για τη χώρα που να μην ακυρώνει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»
«Υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση μεταξύ της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ», ανέφερε σήμερα, Τρίτη, από το ραδιόφωνο του Alpha, ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Δημήτρης Στρατούλης, προσθέτοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να αξιοποιήσει αυτή την αντιπαράθεση, ώστε να περάσει την πολιτική της.
Ειδικότερα, ανέφερε πως «εμείς προσπαθούμε κάτι να αποφύγουμε, κάτι να πετύχουμε», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θέλει «να αποφύγει να είμαστε το βατράχι που θα πατήσουν τα βουβάλια που μαλώνουν στον βάλτο».
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό, στόχος παραμένει «μια συμφωνία επωφελής για τη χώρα που να μην ακυρώνει το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει στις συντάξεις, τόνισε ότι εφόσον εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμοστεί.
Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο πρόσφατο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο αξιωματούχος της κυβέρνησης φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό χρήματα.
Ειδικότερα, τόνισε ότι πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία, «αλλιώς πρόκειται για υπονόμευση».
Ακόμα, σχολίασε και τη φημολογία περί κατάργησης του συστήματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αρκούμενος στο να αναφέρει ότι δεν υπάρχει βάση στα δημοσιεύματα, αλλά και ότι «κάποιοι δελφίνοι στο ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να εφεύρουν ζητήματα».
«Όταν συκοφαντείται η χώρα μας πρέπει να αποκαθιστούμε τν αλήθεια», ανέφερε τέλος ο κ. Στρατούλης, σχετικά με την επιστολή στη γερμανική Βουλή για συντάξεις, καταλήγοντας πως «η εικόνα ενός λαού που συκοφαντείται, για να δικαιολογήσουν τη συνέχιση τέτοιων πολιτικών, θα πάρει τέλος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης