Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαλαβάνη: Ούτε την φορολογική μου δήλωση δεν έκανα μόνη μου, τώρα τα μαθαίνω!

Βαλαβάνη: Ούτε την φορολογική μου δήλωση δεν έκανα μόνη μου, τώρα τα μαθαίνω!
Η κ. Βαλαβάνη κάλεσε τους μεγαλοοφειλέτες να ρυθμίσουν τα χρέη τους
«Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η υπουργός Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη.
Ειδικότερα η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή της βουλής που συζητά την πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ), που περιλαμβάνει την ρύθμιση οφειλών με γενναία περικοπή προσαυξήσεων και προστίμων, ανέφερε πως οι σπουδές της δεν είχαν σχέση με θέματα φορολογίας και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον κώδικα φορολογίας.
«Μαθαίνω το φορολογικό δίκαιο με τον δύσκολο τρόπο. Οι σπουδές μου είναι άλλες. Είναι στα μακροοικονομικά», είπε και συνέχισε λέγοντας: «εγώ για να καταλάβετε ούτε την φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου και τα μαθαίνω τώρα με τον πιο δύσκολο τρόπο».
Παράλληλα στην ομιλία της η Νάντια Βαλαβάνη κάλεσε τους μεγαλοοφειλέτες να ρυθμίσουν τα χρέη τους, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν να αντιμετωπίσουν το ΣΔΟΕ και άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Σημείωσε ακόμη, πως έχει στείλει σήμα σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές πριν προχωρήσουν σε κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης