Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς στο ΕΛΚ: Η Ευρώπη να στηρίξει την Ελλάδα - Καμία χώρα δεν αντέχει την εξάρτηση από δανεικά

Σαμαράς στο ΕΛΚ: Η Ευρώπη να στηρίξει την Ελλάδα - Καμία χώρα δεν αντέχει την εξάρτηση από δανεικά
Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς η Ελλάδα αξίζει μία ευκαιρία
Έκκληση να στηρίξουν την Ελλάδα στις προσπάθειες της απεύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Στρασβούργο.
Ειδικότερα ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στους ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, ζήτησε οι εταίροι να στηρίξουν την Ελλάδα, πέρα από κόμματα και κυβερνήσεις, επισημαίνοντας πως η χώρα έχει κερδίσει επάξια το δικαίωμα για μια ευκαιρία.
«Σας καλώ να στηρίξετε την Ελλάδα, ώτσε να βγει από τα προβλήματά της. Δώστε στη χώρα μια ευκαιρία, την αξίζει, την έχει κερδίσει με τους αγώνες της» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Δεν βρίσκομαι εδώ μόνο για να σας υπενθυμίσω τις οδυνηρές προσπάθειες και τις ακόμα πιο οδυνηρές θυσίες του Ελληνικού λαού, τα τελευταία χρόνια, για να επιτύχουν την δημοσιονομική προσαρμογή και τις τόσο απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Βρίσκομαι εδώ για να σας ζητήσω να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να διασφαλίσουμε ότι όλες αυτές οι θυσίες δεν θα αποδειχθούν μάταιες», τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας την ανάγκη η χώρα να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της.
«Η αξιοπρέπεια μιας χώρας είναι απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση και για την Ελευθερία της και για την κοινωνική της Συνοχή.
Καμία χώρα δεν μπορεί να αντέξει την εξάρτησή της από δανεικά για μακρύ χρονικό διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί την Τετάρτη με τους κκ. Schulz και Verhofstadt ενώ την άλλη εβδομάδα θα συναντηθεί με τον κ. Juncker στις Βρυξέλλες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης