Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας: Όσοι νομίζουν ότι θα εκβιάσουν την Δημοκρατία και θα διαρρήξουν την ενότητα της χώρας είναι γελασμένοι

Τσίπρας: Όσοι νομίζουν ότι θα εκβιάσουν την Δημοκρατία και θα διαρρήξουν την ενότητα της χώρας είναι γελασμένοι
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο πρωθυπουργός - Συνάντηση με τον Γ. Πανούση
«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται» διαμηνύει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση.
«Όσοι νομίζουν ότι θα εκβιάσουν την Δημοκρατία και θα διαρρήξουν την ενότητα της χώρας είναι γελασμένοι» τόνισε.
Ο τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας αντανακλά το επίπεδο της Δημοκρατίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
«Προτεραιότητα μας να επαναφέρουμε τον αστυνομικό στη γειτονιά.
Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη κάθε είδους προκαταλήψεις για την Αστυνομία», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Ο αστυνομικός είναι πρωτίστως εργαζόμενος, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και σκοπός του είναι η προστασία του πολίτη.
Η χώρα διανύει μια δύσκολη περίοδο.
Υπάρχει ανάγκη συνεχούς νομιμοποίησης της διακυβέρνησης, τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι αστυνομικοί δεν πρέπει να έχουν πολιτικές πεποιθήσεις», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Επίσης έκανε λόγο για μηδενική ανοχή στη διαφθορά και στην παρανομία εντός της Αστυνομίας.
«Βασικός στόχος η αντιμετώπιση των μισθολογικών αδικιών για τους αστυνομικούς», ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Όπως μετέδιδε νωρίτερα το www.bankingnews.gr, η συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατόπιν των σχολίων που έχει κάνει ο κ.Πανούσης για την «Αριστερά του τίποτα» αλλά και τη δημόσια διαφωνία του με το νόμο του υπουργού Δικαιοσύνης, Ν. Παρασκευόπουλου για τις φυλακές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης