Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δριμεία επίθεση Πάγκαλου στην κυβέρνηση: Φαύλοι οι κυβερνώντες, όσοι και οι προηγούμενοι

Δριμεία επίθεση Πάγκαλου στην κυβέρνηση: Φαύλοι οι κυβερνώντες, όσοι και οι προηγούμενοι
Χαρακτήρισε απαράδεκτη ως κίνηση την εξεταστική για το μνημόνιο, γίνεται για να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι της κυβέρνησης
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατηγορώντας της για φαυλότητα και για τοποθέτηση αποτυχημένων πολιτικών και συγγενών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες θέσεις.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, «συτοί που μας κυβερνούν είναι φαύλοι, τουλάχιστον όσο και οι προηγούμενοι» και εκτίμησε ότι οι εργάτες και οι αγρότες θα στραφούν εναντίον της κυβέρνησης λόγω της απογοήτευσης από τις «άθλιες και εξωφρενικές υποσχέσεις» της.
Αναφερόμενος στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, ο κ. Πάγκαλος τη χαρακτήρισε απαράδεκτη ως κίνηση, σημειώνοντας ότι γίνεται προκειμένου να «ηχήσει το καμπανάκι της δίωξης» και να τρομοκρατηθούν οι αντίπαλοι της κυβέρνησης.
Πρόσθεσε δε, ότι με αυτόν τον τρόπο παραβιάζεται το Σύνταγμα και αναπτύσσεται ιδεολογία για τη δημιουργία άλλου καθεστώτος με δυσάρεστες συνέπειες, όπως η έλλειψη δυνατότητας αμφισβήτησης του υφιστάμενου καθεστώτος.
Από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καλώντας τον να μην πηγαίνει στην Εξεταστική Επιτροπή επειδή τον ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορώντας τον για «άθλια συμπεριφορά».
Μάλιστα, όπως ανέφερε, δεν πρέπει «να ξεφτιλίζεται σε ένα τέτοιο φαινόμενο».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης