Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές - Θα αγριέψει η κατάσταση

Πανούσης: Θα υπάρξουν νεκροί στις Σκουριές - Θα αγριέψει η κατάσταση
Η αστυνομία θα πρέπει να έχει μία εντελώς διαφορετική στάση και να είναι πιο δραστική η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων
«Αν δεν γίνει σωστή διαχείριση θα έχουμε και νεκρούς».
Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, για την κατάσταση στις Σκουριές, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στη Χαλκιδική.
Ο ίδιος είπε ότι φοβάται πως θα αγριέψει η κατάσταση.
Ο ίδιος υποστήριξε πως η αστυνομία θα πρέπει να έχει μία εντελώς διαφορετική στάση και να είναι πιο δραστική η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.
Κατά τη συνάντησή του με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ο Γιάννης Πανούσης δήλωσε ότι αποφάσισαν την στενή συνεργασία της Περιφέρειας με την αστυνομία τόσο για την ασφάλεια των πολιτών όσο και για την καλύτερη αστυνόμευση κυρίως σε υποβαθμισμένες περιοχές αλλά και να καταβληθούν προσπάθειες για την συμφιλίωση των πολιτών με πληθυσμιακές ομάδες σε περιοχές που υπάρχουν καταυλισμοί Ρομά.
Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρχουν κινητά αστυνομικά τμήματα που θα είναι μικρά βαν με αστυνομικούς τα οποία θα βρίσκονται ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπως για παράδειγμα σε νησιά της άγονης γραμμής που στερούνται αστυνομικών τμημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης