Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρ. Παυλόπουλος
Διήμερη επίσημη επίσκεψη
Στην Κύπρο θα μεταβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στο πλαίσιο της διήμερης επίσημης επίσκεψης, η οποία αποτελεί και την πρώτη εκτός Ελλάδας από την ανάληψη των καθηκόντων του.
Ο κ.Παυλόπουλος θα φθάσει στις 09:00 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου θα τον υποδεχθεί ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ενώ η επίσημη υποδοχή θα γίνει από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο στις 10:25, όπου οι δύο Πρόεδροι θα έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες.
Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο  Β' και το απόγευμα θα μεταβεί στη Βουλή για συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σώματος Γιαννάκη Ομήρου.
Ο κ. Παυλόπουλος είναι προγραμματισμένο να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής αργά το απόγευμα.
Ακολούθως με βάση το πρόγραμμά του θα συναντήσει διαδοχικά τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενώ το βράδυ θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο προς τιμήν του στο Προεδρικό Μέγαρο.
Το πρόγραμμα του κ. Παυλόπουλου περιλαμβάνει επίσκεψη στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα. Θα αναγορευθεί επίσης Επίτιμος Διδάκτορας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.
Κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψής του ο Πρόεδρος Παυλόπουλος θα επισκεφθεί,μεταξύ άλλων, την Πράσινη Γραμμή συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη και το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης