Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαξίμου: Παραγωγικές διαβουλεύσεις στο EWG - Στο Brussels Group η οριστικοποίηση των μεταρρυθμίσεων

Μαξίμου: Παραγωγικές διαβουλεύσεις στο EWG - Στο Brussels Group η οριστικοποίηση των μεταρρυθμίσεων
Εποικοδομητική συνεργασία στην τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group
Kλίμα εποικοδομητικής συνεργασίας σημειώθηκε στην τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group, το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαρτίου, όπου, σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, έγινε μια παραγωγική διαβούλευση για διάφορα θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία.
Όπως αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, η κυβέρνηση συμφώνησε ότι θα παραδώσει στους θεσμούς μια ολοκληρωμένη και συγκεκριμένη λίστα μεταρρυθμίσεων.
Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών στα τεχνικά κλιμάκια που εργάζονται στην Αθήνα, τονίζουν, ενώ προσθέτουν πως οι συσκέψεις για την οριστικοποίηση των μεταρρυθμίσεων θα γίνονται από το Brussels Group, το οποίο θα συγκληθεί σύντομα και παράλληλα με τις συναντήσεις των τεχνικών κλιμάκιων στην Αθήνα.
Οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ακόμη ότι ο ESM συμφώνησε με το Euro Working Group ότι οι προβληματισμοί της ελληνικής πλευράς για τα 1,2 δισ. ευρώ ήταν δικαιολογημένοι και ότι θα εξετάσει τις τεχνικές και νομικές προϋποθέσεις για την επίλυση του θέματος.
Το υπουργείο Οικονομικών εργάζεται για να εξασφαλίσει επιτυχή κατάληξη στις διαβουλεύσεις, στο πνεύμα της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου, επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης