Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το μνημόνιο πολιτικά, ενώ ο Κατρούγκαλος επαγγελματικά

tags :
ΚΙΔΗΣΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε το μνημόνιο πολιτικά, ενώ ο Κατρούγκαλος επαγγελματικά
To ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την υπόθεση Κατρούγκαλου
«Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να  είναι και να φαίνεται τίμια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), καταλογίζοντας τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και τον Γ. Κατρούγκαλο, πολιτική και επαγγελματική εκμετάλλευση του μνημονίου.
Όπως αναφέρει το Κίνημα, "o κ. Κατρούγκαλος έδωσε χθες και σήμερα τις απαντήσεις του σε δημοσίευμα το οποίο τον αφορούσε.
Επ” αυτού, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Αλλά ένα είναι βέβαιο, η γυναίκα του Καίσαρα, πρέπει και να είναι και να φαίνεται τίμια.
Από την επιχειρηματολογία που ανέπτυξε ο κ. Κατρούγκαλος, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του, προκύπτει αβίαστα όλη η αντίληψη από την οποία διακατέχεται και ο ίδιος και το κόμμα που υπηρετεί  – και το οποίο κυβερνά.
Η μοναδική διαφορά μεταξύ τους είναι ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε με ελαφρά συνείδηση πολιτικά το μνημόνιο, ενώ ο κ. Κατρούγκαλος και επαγγελματικά.
Σύμφωνα με το ΚΙΝΗΜΑ, απόδειξη αυτών είναι το γεγονός ότι η πρώτη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού ήταν ότι θα επαναπροσλάβει όσους εκπροσωπούσε νομικά και ότι η ηγεσία της κυβέρνησης έσπευσε να δηλώσει την ικανοποίησή της γι αυτό.
Μεταξύ άλλων,στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «για κάποιους, δυστυχώς, το μνημόνιο, ως εργαλείο οικοδόμησης κυβερνητικών συνασπισμών, πολιτικής καριέρας και περιουσιών, παραμένει ισχυρό.
Και συνεχίζει να αναπαράγει ό,τι μας οδήγησε ένα βήμα από μια εθνική καταστροφή.
Υποκρισία, και δήθεν πατριωτισμό.
Ό,τι δηλαδή, ουδεμία σχέση έχει με το ήθος, την αλήθεια και την αξιοπρέπεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης