Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Στόχος της κυβέρνησης να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας σε πολιτικό πλαίσιο

Σακελλαρίδης (κυβ. εκπρόσωπος): Στόχος της κυβέρνησης να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας σε πολιτικό πλαίσιο
Δεν έχει τελειώσει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την άποψη ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας σε ένα πολιτικό πλαίσιο εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και ενόψει της αυριανής Συνόδου της Κορυφής της ΕΕ και της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την επόμενη Δευτέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε πως «για να υπάρχει μια πολιτική λύση έχει σημασία να τοποθετηθούν και οι ηγέτες κάποιων σημαντικών χωρών».
«Αυτό που θέλει η κυβέρνηση στον νέο κύκλο επαφών που ξεκινά είναι να συζητηθεί το θέμα της Ελλάδας σε ένα πλαίσιο πολιτικό.
Θέλουμε να ξεκαθαριστεί η κατεύθυνση και το πλαίσιο» τόνισε ο κ.Σακελλαρίδης, υπογραμμίζοντας πως «δεν έχει τελειώσει η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου» και ότι η κυβέρνηση από την πλευρά της καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Θέλω να πιστεύω ότι δεν την υπονομεύει κανένας» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας πως «αυτό που ζητάμε είναι να γίνει η συζήτηση στο περιθώριο του Συμβουλίου Κορυφής ώστε να ξεκαθαρίσει πώς εφαρμόζεται η συμφωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης