Τελευταία Νέα
Πολιτική

Gabriel (αντικαγκελάριος Γερμανίας): Ζητούμε σεβασμό και ευπρέπεια από την ελληνική κυβέρνηση

tags :
Gabriel (αντικαγκελάριος Γερμανίας): Ζητούμε σεβασμό και ευπρέπεια από την ελληνική κυβέρνηση
Δεν μπορεί να συνεχιστούν οι συνεχείς επιθέσεις στη Γερμανία και στον ΥΠΟΙΚ, Wolfgang Schaeuble
Την θέση ότι η Γερμανία θέλει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αλλά ζητά σεβασμό και έναν ευπρεπή τόνο συμπεριφοράς διατυπώνει σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα Bild ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Sigmar Gabriel.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Gabriel ασκεί κριτική στην επίθεση του Πάνου Καμμένου κατά της γερμανικής κυβέρνηση.
Όπως λέει, έχει κάθε κατανόηση για το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση υποβάλλει δικές της προτάσεις για την υπέρβαση της κρίσης, αλλά τονίζει: «Δεν έχω πλέον καμία απολύτως κατανόηση για τις συνεχείς επιθέσεις στην Γερμανία και τις προσωπικές επιθέσεις και προσβολές προς τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Schaeuble από εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης».
«Ειλικρινά, φτάνει πια!
Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι.
Δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι στον άλλον!
Θέλουμε όλοι μια κοινή λύση και βοήθεια για την Ελλάδα.
Και θέλουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στο ευρώ.
Οι Γερμανοί φορολογούμενοι έχουν αναλάβει για αυτό στο παρελθόν ρίσκο δισεκατομμυρίων ευρώ» τονίζει ο Gabriel, αναφέροντας πως μπορεί κανείς να συζητήσει λογικά για τους όρους υπό τους οποίους δόθηκε αυτή η βοήθεια.
«Δεν ζητάμε πολλά, να περιμένουμε στην συζήτηση για οικονομική βοήθεια σεβασμό και έναν ευπρεπή τόνο συμπεριφοράς» επισημαίνει ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης