Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (αν. υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Τι νομίζει ο Schaeuble; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία;

Στρατούλης (αν. υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Τι νομίζει ο Schaeuble; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία;
Η γερμανική Ευρώπη τελείωσε υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble για την κριτική που άσκησε στον Έλληνα ομόλογο του, Γ. Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης.
«Τι νομίζει ο κ. Schaeuble; Ότι η Ελλάδα είναι μπανανία, προτεκτοράτο επειδή τον έμαθαν έτσι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;» διερωτήθηκε ο κ.Στρατούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Schaeuble είναι εμμονικός και έφτασε να υποδεικνύει αντικατάσταση του υπουργού Οικονομικών.
«Τελείωσε η γερμανική Ευρώπη, η Γερμανία να υπαγορεύει και οι άλλες χώρες να εκτελούν.
Το Νοέμβριο που θα εκλεγεί το Podemos (σ.σ Ισπανία) θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι’ αυτούς» υπογράμμισε ο κ.Στρατούλης.
«Όταν υπάρχει μια θηλιά και σφίγγει είχαμε καθήκον να την χαλαρώσουμε μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες, και μετά τους τέσσερις μήνες να τη σπάσουμε» σημείωσε ο υπουργός, τασσόμενος παρόλα αυτά κατά του δημοψηφίσματος.
«Προτεραιότητα μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του ελληνικού λαού, δεν είναι προτεραιότητες ούτε οι εκλογές ούτε τα δημοψηφίσματα» διευκρίνισε ο Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εκλέχθηκε για να ανασάνει ο ελληνικός λαός.
«Εμείς δεν είμαστε ούτε δημαγωγοί ούτε ψεύτες θα τηρήσουμε το πρόγραμμα μας σταδιακά, είπαμε ότι θα κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα άμεσα» διευκρίνισε ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης