Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στρατούλης (αν. υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Μόνη λύση να γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας

Στρατούλης (αν. υπ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων): Μόνη λύση να γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας
Κόκκινες γραμμές για την κυβέρνηση το προεκλογικό της πρόγραμμα και οι προγραμματικές της δηλώσεις τόνισε ο Δ. Στρατούλης
Την άποψη ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από το να γίνουν δεκτές οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ. Στρατούλης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Στρατούλης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει άλλη λύση από το να γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας γιατί έχουμε την έγκριση του λαού και με την ψήφο του και με τις κινητοποιήσεις του».
«Κόκκινες γραμμές για την κυβέρνηση είναι το προεκλογικό της πρόγραμμα και οι προγραμματικές δηλώσεις της» υποστήριξε ο κ.Στρατούλης, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να μειωθούν φέτος οι επικουρικές συντάξεις και τα σχετικά κονδύλια θα εξευρεθούν είτε από το ΕΤΕΑ, που φέτος προβλέπεται να είναι πλεονασματικό είτε από τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις 100 δόσεις.
Ο κ.Στρατούλης δαιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να μειωθούν οι κύριες συντάξεις ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα με την πληρωμή των συντάξεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης