Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Γλέζος: Αν εξαναγκαστεί σε έξοδο η Ελλάδα, θα γίνει σε ζημία των Ευρωπαίων

Μ. Γλέζος: Αν εξαναγκαστεί σε έξοδο η Ελλάδα, θα γίνει σε ζημία των Ευρωπαίων
Ο λαός καταψήφισε τα δάνεια, (…) κατά τη γνώμη μου, τους έχουμε εξοφλήσει όλους, τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Αν οι Ευρωπαίοι θέλουν να εξαναγκάσουν την Ελλάδα σε έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, αυτό θα γίνει σε ζημία τους, τόνισε ο Μανώλης Γλέζος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι ο λαός έχει καταψηφίσει τα δάνεια.
Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Γλέζος σημείωσε ότι «ο λαός καταψήφισε τα δάνεια, γιατί τα δάνεια, όπως έλεγε ο Μένανδρος, τους ανθρώπους δούλους ποιούν».
Ερωτηθείς τι θα γίνει εάν η Ευρώπη εξαναγκάσει την Ελλάδα σε έξοδο από το ευρώ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι κάτι τέτοιο «σε ζημιά τους θα γίνει, εμείς δεν θέλουμε να βγούμε από το ευρώ. Εάν το κάνουν θα βγει σε ζημιά τους».
Παράλληλα, επισήμανε ότι «δεν θέλω να δυσκολέψω το έργο της κυβέρνησης, θέλω να την υποστηρίξω στην προσπάθεια και να τα κατανοήσουν όλοι και η κυβέρνηση και ο λαός και όλα τα κόμματα ότι αν δεν θέσουμε τέρμα στα δάνεια δεν πρόκειται να προχωρήσει σε τίποτα η χώρα».
«Αν θεωρούν οι Ευρωπαίοι ότι υπάρχει πρόβλημα για τα δάνεια που μας έδωσαν, δεν έχω καμία αντίρρηση να το συζητήσουμε, εάν αυτοί το βάζουν το θέμα», επισήμανε, συμπληρώνοντας ότι «για τον κάθε ένα από αυτούς, κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, τους έχουμε εξοφλήσει όλους».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης