Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετεκλογική συνεργασία Πράσινων - ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Ν. Χρυσόγελος

Μετεκλογική συνεργασία Πράσινων - ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» ο Ν. Χρυσόγελος
«Μεγάλη δοκιμασία» οι δεύτερες εκλογές
Παράθυρο για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ «ανοίγει» ο συνεπικεφαλής του συνδυασμού Πράσινων – ΔΗΜΑΡ, Ν. Χρυσόγελος.
Ειδικότερα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ν. Χρυσόγελος υποστήριξε πως εφόσον ο συνδυασμός Πράσινοι - ΔΗΜΑΡ καταφέρει να αντιπροσωπευθεί στην επόμενη Βουλή, τότε είναι πιθανή η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.
«Αν είμαστε στη Βουλή και προσκληθούμε να συμμετάσχουμε σε μια προοδευτική κυβέρνηση - ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά δεν πρέπει να έχει αυτοδυναμία - θα προτείνουμε να υπάρξει μια συμφωνία, όχι μόνο μεταξύ των δυο σχημάτων αλλά και με τις σημαντικές κοινωνικές, επαγγελματικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις» εξήγησε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, κάλεσε τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τον εκλογικό σχηματισμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΔΗΜΑΡ για να ξεπεραστεί το δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως στη Βουλή θα επιδιώξει να συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου σε προοδευτική κατεύθυνση, χωρίς λιτότητα, αλλά με μεγάλες μεταρρυθμιστικές και περιβαλλοντικές τομές.
Ξορκίζοντας το σενάριο των δεύτερων εκλογών, έκανε λόγο για μία «μεγάλη δοκιμασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης