Τελευταία Νέα
Πολιτική

H γενιά των 40άρηδων στο πολιτικό προσκήνιο - Υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οι Γκότοβος, Μαμμής

tags :
H γενιά των 40άρηδων στο πολιτικό προσκήνιο - Υποψήφιοι με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών οι Γκότοβος, Μαμμής
Ποιοι είναι οι κ. κ. Νίκος Γκότοβος και Ελισσαίος Μαμμής
Τη γενιά των 40άρηδων επιθυμεί να φέρει στο πολιτικό προσκήνιο το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών.
Υποψήφιοι μεταξύ άλλων με το Κίνημα Δημοκρατών - Σοσιαλιστών είναι οι κ.κ. Νίκος Γκότοβος και Ελισσαίος Μαμμής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Νίκος Γκότοβος του Αθανασίου, Δικηγόρος
Γεννήθηκα το 1966 στα αγαπημένα Γιάννενα, όπου και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου, αποφοιτώντας το 1984 από το Κλασσικό Λύκειο Ιωαννίνων, οπότε και μετακόμισα στην Αθήνα, λόγω σπουδών, όπου κατοικώ έκτοτε μόνιμα.
Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1997 ασκώ δικηγορία σε Αθήνα και Αρτέμιδα.
Ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία ως πολιτικός συντάκτης σε εφημερίδες και περιοδικά. Συμμετείχα σε ραδιοφωνικές εκπομπές ως πολιτικός συντάκτης. Διετέλεσα μέλος του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών.
Είμαι παντρεμένος με την Άννυ Κορίτσογλου και έχω δύο υπέροχα αγόρια, τον Θανάση, από τον πρώτο μου γάμο, και τον Απόλλωνα, δεκαπέντε και επτά χρονών, αντίστοιχα.
Από τα μαθητικά χρόνια οργανώθηκα στην ΠΑΜΚ, εν συνεχεία από το 1984 στην ΠΑΣΠ Νομικού, διατελέσας μέλος του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής «Η Θέμις», ως δικηγόρος δε, στον Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ.
Είμαι υποψήφιος στο Νομό Αττικής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Για μένα η πρόωρη προκήρυξη των εκλογών απλώς επέσπευσε την από καιρό ειλημμένη απόφασή μου να ακολουθήσω το δύσκολο δρόμο της ενεργής πολιτικής δράσης, θέλοντας να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια ανάταξης της ελληνικής οικονομίας, ανασυγκρότησης των κοινωνικών δομών, εκσυγχρονισμού του κράτους, βελτίωσης της καθημερινότητας όλων μας και στη δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για ένα καλύτερο μέλλον. Δεν είναι καιρός για εφησυχασμό, ιδιώτευση και αποχή.
Συμμετέχω σε αυτό το ψηφοδέλτιο ως ενεργός πολίτης, ζητώντας τη στήριξή σας, καθώς ξέρω ότι όλοι μας θέλουμε να προσφέρουμε τα βέλτιστα στον τόπο μας και γιατί, για μένα, είναι προσωπικό στοίχημα να επιτύχουμε την ενεργό συμμετοχή όλων των νέων ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα ζωής του τόπου μας. Θεωρώ υποχρέωσή μου απέναντι στα παιδιά μου, αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό, να κάνω το καλύτερο δυνατό σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας. Σημαντικό για μένα και τη γενιά μου είναι να καταφέρουμε να ζήσουμε σε μια δίκαιη κοινωνία και μια δυνατή Ελλάδα. Σίγουρα αξίζουμε κάτι καλύτερο και αυτό θέλουμε και μπορούμε να επιτύχουμε. Είναι αδιανόητο μετά τα όσα περάσαμε και θυσιάσαμε να έχουμε και πάλι ανασφάλεια.
Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ελπίζω ότι θα επιλεγούν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, άνθρωποι που έχουν κρατήσει μέσα τους ζωντανό το εφηβικό όραμα να αλλάξουμε τον κόσμο, ξεκινώντας ο καθένας από την περιοχή στην οποία ζει και εργάζεται.
Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους όσοι θα δώσουν έναν όμορφο και έντιμο αγώνα ανά την Ελλάδα. Αξίζει να προσπαθήσουμε.

ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΜΜΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Γεννήθηκε το 1968 στη Θήβα.
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Πτυχιούχος Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασκεί δικηγορία στη Θήβα.
Ιδρυτικό μέλος του μαθητικού τμήματος (ΠΑΜΚ) της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θήβας.
Γραμματέας της Οργάνωσης Νεολαίας ΠΑΣΟΚ της Νομικής Σχολής Αθήνας, μέλος της Γραμματείας της Οργάνωσης Αθήνας της Σπουδάζουσας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Σχολής Αθήνας.
Μέλος του Τομέα Ενημέρωσης, Επικοινωνίας, Τεκμηρίωσης και Επιμόρφωσης της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ (1997-1999).
Από το 1997 μέχρι το 2003 μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας.
Αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων την περίοδο 2007-2008 και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων την περίοδο 2009-2010.
Μέλος του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-2011.
Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους συντρόφους που θα μαζί θα δώσουμε αυτόν το δύσκολο αλλά πανέμορφο αγώνα σε όλη την Ελλάδα, για τον συνάνθρωπο, την αλληλεγγύη, την κοινωνική δικαιοσύνη, την πατρίδα, για να ξεκινήσει η επανάσταση του αυτονόητου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης