Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ερώτηση Γεωργιάδη για τον Λαζόπουλο στη Βουλή - Αφορά τη μεταφορά 3 εκατ. στο εξωτερικό

Ερώτηση Γεωργιάδη για τον Λαζόπουλο στη Βουλή - Αφορά τη μεταφορά 3 εκατ. στο εξωτερικό
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ
Ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που φέρουν τον Λάκη Λαζόπουλο να έχει βγάλει στο εξωτερικό περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ, κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη.
«Επειδή ο κ. Λαζόπουλος αυτά τα έτη έχει κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει πολιτική αστάθεια, η οποία και θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη χρεοκοπία της χώρας και την έξοδό μας από τη ζώνη του ευρώ ευλόγως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι αν πράγματι ευσταθούν τα παραπάνω δημοσιεύματα τότε τα κίνητρα της δράσης του θα μπορούσαν να είναι και ιδιοτελή», αναφέρει στην ερώτησή του ο κ. Γεωργιάδης, όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ζητά από τον υπουργό Οικονομικών, να διερευνηθεί εάν αληθεύουν τα δημοσιεύματα και συγκαταλέγεται ο κ. Λαζόπουλος μεταξύ των προσώπων που είχαν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό κατά την επίμαχη περίοδο.
«Εάν αληθεύουν, έχει ασκηθεί ο προβλεπόμενος φορολογικός έλεγχος για να διαπιστωθεί η νόμιμη προέλευσής τους;» ρωτά τέλος ο κ. Γεωργιάδης.
Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο Star αναφέρθηκε σε σχετικά δημοσιεύματα blogs σημειώνοτνας ότι «ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη, και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ».
«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε για τη δεύτερη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, «είναι δύσκολο να βρεθούν οι 12 ψήφοι, αλλά είναι λιγότερο δύσκολο από το να βρισκόντουσαν οι 20, που ήμασταν στην προηγούμενη ψηφοφορία».
«Οι ευγένειες θα τελειώσουν στη χώρα τη Δευτέρα», ανέφερε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης