Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος (υφυπ. Ανάπτυξης): Και να γυρίσει ο ουρανός ανάποδα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κυβέρνηση

Γιακουμάτος (υφυπ. Ανάπτυξης): Και να γυρίσει ο ουρανός ανάποδα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κυβέρνηση
Η νεκροψία θα δείξει εάν οι εταίροι θέλουν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Την άποψη ότι και ο ουρανός να γυρίσει ανάποδα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει κυβέρνηση εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα όταν γίνουν εκλογές.
«Για να βγει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το βλέπω, ούτε και αν γυρίσει ο ουρανός ανάποδα. Η διαφορά είναι αναστρέψιμη. Θα δείτε όταν θα γίνουν οι εκλογές. Θα βγει η Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Γιακουμάτος.
Κληθείς να σχολιάσει τη στάση που τηρεί η τρόικα στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι η τρόικα έχει διαψευστεί και έχει πέσει έξω σε όλα.
«Η μόνη λύση είναι πολιτική. Θα πρέπει 8 του μηνός πολιτικά, η Ελλάδα να πει ότι έχει φτάσει στα όριά της» τόνισε ο κ.Γιακουμάτος, ο οποίος ερωτηθείς για το εάν οι εταίροι θέλουν να μας διώξουν από την Ευρωζώνη, σημείωσε: «Αυτό φοβάμαι. Θα το δείξει η νεκροψία».
Σχετικά με τις τιμές των καυσίμων και για το ότι οι τιμές στην Ελλάδα δεν έχουν υποχωρήσει παρά το γεγονός ότι οι τιμές του πετρελαίου έχουν κατρακυλήσει, ο κ.Γιακουμάτος τόνισε ότι «ο μόνος που δεν ευθύνεται είναι ο έμπορος πετρελαίου και οι υπόλοιποι».
«Το πετρέλαιο είναι στο ιστορικότερο χαμηλό της τετραετίας. Θα μπορούσε να είναι πιο χαμηλά, μόνο από τους φόρους. Είναι άδικη η κριτική που γίνεται. Όταν βλέπεις ότι το 62% είναι φόροι δεν γίνεται αλλιώς» υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης