Τελευταία Νέα
Πολιτική

Την Πέμπτη η πρώτη συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - Αναζητείται πλαίσιο συνεργασίας, παρά τα «αγκάθια»

Την Πέμπτη η πρώτη συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ - Αναζητείται πλαίσιο συνεργασίας, παρά τα «αγκάθια»
Η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην πολιτική και κομματική της αυτοτέλεια
Την Πέμπτη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.bankingnews.gr, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση μεταξύ των αντιπροσωπειών του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, με σκοπό να αναζητηθεί το πλαίσιο συνεργασίας των δύο κομμάτων.
Στη συνάντηση θα μετέχει ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Βίτσας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μαζί του θα είναι οι κ. κ. Πουλάκης και Κορωνάκης.
Ενδεικτικό των ζυμώσεων και των διαβουλεύσεων ενόψει της συνάντησης της Πέμπτης είναι και η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, η οποία διεξάγεται αυτή την ώρα, με σκοπό να δοθούν οι κεντρικές κατευθύνσεις στην ομάδα στελεχών που θα συναντηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, σήμερα υπήρξε και συνάντηση αντιπροσωπείας των Οικολόγων Πράσινων με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με αντικείμενο τη συνεργασία.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ήδη συναντηθεί με τη ΔΗΜΑΡ από την περασμένη εβδομάδα, ενώ σήμερα την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασαν τα στελέχη του κόμματος των Οικολόγων, κ.κ. Τσιρώνης, Γκανούλης, Ευθυμιάτου και Καλογράννης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τους κκ. Βίτσα, Κορωνάκη, Πουλάκη, Λεωτσάκο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Πάντως σε ό,τι αφορά τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ, αγκάθι παραμένει η "φόρμουλα" για την υλοποίησή της, καθώς η προεκλογική συνεργασία, με βάσει τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, στερεί το πολυπόθητο μπόνους των 50 εδρών.
Από την πλευρά της πάντως η ΔΗΜΑΡ επιμένει στην πολιτική και κομματική της αυτοτέλεια.

Δημήτρης Αλειφερόπουλος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης