Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια (υπ. Άμυνας) – Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ)

Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες των Ενόπλων Δυνάμεων στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια (υπ. Άμυνας) – Κουβέλη (ΔΗΜΑΡ)
Προτεραιότητα της Πολιτείας η οικονομική στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων τόνισε ο Φ. Κουβέλης
Για τις πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες των Ενόπλων Δυνάμεων συζήτησαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδιας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αφού ενημερώθηκε και από τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ότι του δόθηκε μία πλήρης εικόνα για τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Ο κ. Κουβέλης χαρακτήρισε ενδελεχή την ενημέρωση που είχε από την πολιτική και τη στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πολιτικών δυνάμεων, δεδομένου ότι βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση λόγω και των τουρκικών προκλήσεων.
«Παρά το γεγονός ότι η χώρα διέρχεται αυτή την οικονομική κρίση, προτεραιότητα της Πολιτείας πρέπει να αποτελέσει η οικονομική στήριξη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων» υποστήριξε ο κ.Κουβέλης, υπογραμμίζονας ότι η ΔΗΜΑΡ στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα συμβάλει προς την κατεύθυνση αυτή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης