Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταπέλτης για τον Γ. Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής - Δήλωσε μόνο 2 φορές την off shore!

Καταπέλτης για τον Γ. Καρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής - Δήλωσε μόνο 2 φορές την off shore!
Τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών αναμένουν και οι εισαγγελείς
(upd2)«Καταπέλτης» είναι για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Κρατζαφέρη το πόρισμα των ορκωτών λογιστών της Βουλής για την «εξαφάνιση» της off shore εταιρίας «Catelina Ltd» από το Πόθεν Έσχες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Catalina Ltd δηλώθηκε στα πόθεν έσχες του δύο φορές το 1994 και μία το 1996 και στη συνέχεια «εξαφανίστηκε».
Η εταιρεία είναι αυτή που δέχθηκε τα δύο επίμαχα εμβάσματα ύψους 1,65 δισ. ευρώ από την εταιρεία εξοπλιστικών Κεστρέλ.
Τα αποτελέσματα του ελέγχου των δηλώσεων «πόθεν έσχες» του προέδρου του ΛΑΟΣ παρουσιάζονται στα μέλη της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής, που συνεδριάζει από τις 18:00 το απόγευμα.
Η παρουσίαση των ευρημάτων θα γίνει στα πλαίσια της προγραμματισμένης συνεδρίασης της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, ενώ θα γνωστοποιηθούν και στους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση με τις δύο offshore, που φέρεται να ανήκουν στον Γ. Καρατζαφέρη, προκειμένου να εκδώσουν την τελική τους ετυμηγορία.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υποβολή αναληθούς πόθεν έσχες και παράβαση του νόμου για τις offshore.
Τέλος σημειώνεται ότι διερευνώνται και τα υπόλοιπα περιουσιακά του στοιχεία, τα οποία υπολογίζονται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ.

Πρώτη ενημέρωση: 12:16, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης