Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ) Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα - Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, μπορούμε να συνεργαστούμε

Σκανδαλίδης (ΠΑΣΟΚ) Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα - Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, μπορούμε να συνεργαστούμε
Δεν περνά από το μυαλό μου να φύγει από το ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου τόνισε ο κ.Σκανδαλίδης
Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ είναι ένα εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Κ. Σκανδαλίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν περνά από το μυαλό του το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή τις εξελίξεις αναφορικά με τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ, ο κ.Σκανδαλίδης υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ έφυγε από το δρόμο του με λάθη και αδυναμίες, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόβλημα ηγεσίας.
Ο βουλευτής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εάν ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε».
Παράλληλα ο κ.Σκανδαλίδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει εξαντλήσει τα όρια της με την πολιτική που ακολουθεί ενώ την κατηγόρησε ότι κυριαρχείται από συντηρητικές πολιτικές.
Παρόλο αυτά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατέστησε σαφές πως δεν έχει καμία πρόθεση να ρίξει την κυβέρνηση, αν και διεμήνυσε πως ένα νέο μνημόνιο που να προβλέπει νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν πρόκειται να περάσει και να ψηφιστεί από τη Βουλή.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης