Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών το πόθεν έσχες του Γ. Καρατζαφέρη μετά τις καταγγελίες περί δύο offshore εταιρειών

Στο μικροσκόπιο των ορκωτών λογιστών το πόθεν έσχες του Γ. Καρατζαφέρη μετά τις καταγγελίες περί δύο offshore εταιρειών
Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται τα αποτελέσματα του ελέγχου
Στο μικροσκόπιο των ορκωτών ελεγκτών μπαίνει η δήλωση «πόθεν έσχες» του Γιώργου Καρατζαφέρη μετά τη διαβίβαση στη Βουλή από τις εισαγγελικές αρχές της δικογραφίας για τις δύο υπεράκτιες εταιρίες στις οποίες εντοπίστηκαν εμβάσματα 1,6 εκατ. ευρώ.
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου των πόθεν έσχες, Γιώργος Καλαντζής επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε την περασμένη εβδομάδα έγγραφο από την Εισαγγελία, με το οποίο του ζητείτο να ελεγχθεί αν στο πόθεν έσχες του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη έχουν περιληφθεί συμμετοχές σε offshore εταιρείες.
Ο κ. Καλαντζής είπε ότι έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν τα πόθεν έσχες να ερευνήσουν όπως ζητά η Εισαγγελία και ότι αναμένει τα αποτελέσματα την επόμενη εβδομάδα.
Την επόμενη εβδομάδα, και αφού οι ορκωτοί λογιστές διενεργήσουν τον έλεγχο και αποστείλουν τα συμπεράσματά τους, θα ενημερωθεί και η Επιτροπή της Βουλής, πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε άγνοια για τα πρόσωπα που συνδέονται με εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, τα οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα Real news, κατέληξαν σε δύο offshore, που φέρεται να του ανήκουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης