Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπ. Λυκούδης: Συμπαθής πολιτικός χώρος το Ποτάμι – Στόχος μου, η ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς

Σπ. Λυκούδης: Συμπαθής πολιτικός χώρος το Ποτάμι – Στόχος μου, η ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς
Η παρούσα Βουλή μπορεί και πρέπει να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής
Συμπαθή πολιτικό χώρο χαρακτήρισε το Ποτάμι ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης, προσθέτοντας ωστόσο ότι η προσέγγισή του δεν αποτελεί μέρος της βασικής του στρατηγικής.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Λυκούδης σημείωσε ακόμη ότι βασικός του στόχος είναι η ανασύνταξη της κεντροαριστεράς στο σύνολό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «θα ήθελα να παρέμβω για να αναδιαταχθεί ο χώρος της Κεντροαριστεράς», εντάσσοντας σε αυτήν το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, αλλά και το Ποτάμι.
Αναφερόμενος ειδικότερα στο Ποτάμι, επισήμανε ότι αναμένει να εξελιχθεί για να κρίνει αν θα ταιριάξει με τις δικές του θέσεις και αντιλήψεις, συμπληρώνοντας ότι είναι νέος πολιτικός χώρος, έχει ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο κινείται και ότι είναι ενδιαφέρουσα η προσπάθεια που κάνει να στηθεί.
Πρόσθεσε δε, ότι «βρίσκεται σε μια προσπάθεια να βρει το στίγμα του, δεν πιστεύω ότι το έχει βρει».
Όσον αφορά το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας σημείωσε ότι «η παρούσα Βουλή και μπορεί και πρέπει να εκλέξει» πρόεδρο, σημειώνοντας ότι πιστεύει «στην ανάγκη ενός σταθερού πεδίου πολιτικής λειτουργίας».
Ερωτηθείς για το πρόσωπο που θα μπορούσε να προταθεί, απάντησε ότι πρέπει να έχει την ικανότητα διαχείρισης του θεσμού, αλλά και να συμβολίζει την ενότητα του έθνους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης