Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από την Παπαρήγα (ΚΚΕ) - Με εκβιασμούς οι μεν και ονειρώξεις οι δε υποτάσσουν τον λαό!

Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από την Παπαρήγα (ΚΚΕ) - Με εκβιασμούς οι μεν και ονειρώξεις οι δε υποτάσσουν τον λαό!
Σε ειρωνικό τόνο η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΚΕ κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός της να εκφράσουν την συμπαράστασή τους στον ΣΥΡΙΖΑ!
Διμέτωπη επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Η κ. Παπαρήγα έκανε λόγο για αντιπαράθεση που φτάνει τα όρια της εξαχρείωσης μεταξύ των δύο κομμάτων.
«Η μεν Ν.Δ. χειραγωγεί και υποτάσσει το λαό με εκβιασμούς, ο δε ΣΥΡΙΖΑ με χίμαιρες, ονειρώξεις και ονειροφαντασιώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι «το κίνημα άρχισε να υποχωρεί το 2012, τα δύο τελευταία χρόνια» όταν αυξήθηκαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Έπρεπε τα σωματεία να σφύζουν από μέλη, τα συνδικάτα, και με τη δική σας καθοδήγηση, να είναι κυψέλες. Αν είναι να συγκρουστείτε έπρεπε να προετοιμάσετε τον κόσμο. Τι θα κάνετε; Με τα χάπενινγκ στην πλατεία Συντάγματος;», σημείωσε.
Η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΚΕ εκτίμησε ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «έχετε διαφορετικές συνταγές, ναι. Η Ν.Δ. είναι «λιτότητα και ανάπτυξη» και σεις λέτε «ανάπτυξη και λιτότητα». Αυτές οι διαφορετικές συνταγές υπήρχαν πάντα στο πλαίσιο του καπιταλισμού. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: εξασφαλίζουμε ρευστότητα για την ανάπτυξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας».
Μάλιστα σε ειρωνικό τόνο η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΚΚΕ κάλεσε τους βουλευτές του κόμματός της «να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί τον κατηγορούν ότι θέλει να φέρει τον σοσιαλισμό. Αυτά δεν πρόκειται να τα κάνει».
«Τα έχει στο πρόγραμμά του, κύριε Βορίδη, αλλά είναι σαν την άχνη πάνω στον κουραμπιέ. Μόλις τον φυσήξεις, θα φύγει», πρόσθεσε.
«Βγαίνοντας από την κρίση ο λαός βγαίνει ηττημένος ενώ το κεφάλαιο βγαίνει συνολικά κερδισμένο», εκτίμησε η Αλ. Παπαρήγα και πρότεινε «ο λαός να ζητήσει την επιστροφή όλων των απωλειών», γιατί «έτσι όπως πάμε ούτε σε 20 χρόνια δεν πρόκειται να το κάνετε». «Αν δεν υπήρχε το ΚΚΕ δεν ξέρω αν θα υπήρχε σήμερα η κρίσιμη μάζα του ριζοσπαστισμού», υπογράμμισε.
Τέλος ανέφερε ότι «το χειρότερο είναι ότι Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργούν στο λαό την έκπτωση των απαιτήσεών του».
«Ότι πρέπει να αρκείται στα ψίχουλα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δράμα», είπε η Αλ. Παπαρήγα αναφέροντας ότι το πρωί της ήρθε να σπάσει την τηλεόρασή της όταν άκουσε τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονο να λέει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει στέγη σε 20.000 αστέγους και θα κάνει συσσίτια. «Αυτό είναι η έξοδος από την ανθρωπιστική κρίση, οι 20.000;», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης