Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (υπ. Εργασίας): Στα 13 δις ευρώ οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό – Καμία μείωση στις συντάξεις

Βρούτσης (υπ. Εργασίας): Στα 13 δις ευρώ οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό – Καμία μείωση στις συντάξεις
Σκληρή κόντρα στη Βουλή με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλο
Στα 13 δις ευρώ ανέρχονται οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, ο οποίος είχε σκληρή κόντρα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Μητρόπουλο.
«Τον χειρότερο εφιάλτη που θα μπορούσαν να ζήσουν οι συνταξιούχοι, να πάνε στο γκισέ της τράπεζας και να μην βρουν την σύνταξή τους, θα το έβλεπαν στην πραγματικότητα», είπε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος σε όσα έχει εξαγγείλει η αξιωματική αντιπολίτευση για το ασφαλιστικό.
«Και τα παραμύθια έχουν όρια» τόνισε ο υπουργός υπογραμμίζοντας πως οι συντάξεις των Ελλήνων είναι απόλυτα εγγυημένες και δεν πρόκειται να υπάρξει καμία μείωση.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει εξεταστική επιτροπή για το ασφαλιστικό», τόνισε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος απευθυνόμενος στον υπουργό Εργασίας τόνισε: «Να φέρετε πίσω τα χρήματα από το PSI (κούρεμα ομολόγων του 2012), από τις άθλιες μνημονικές πολιτικές».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι  έχει φέρει σε κατάσταση κραχ το ασφαλιστικό.
«Την εμπιστοσύνη σε μια κυβέρνηση δεν μπορεί να τη δώσουν εκβιαζόμενοι βουλευτές, αλλά μόνο ο λαός» υποστήριξε ο κ. Μητρόπουλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης