Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εντείνεται το αντάρτικο του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας - Τζιτζικώστας: Να παραιτηθεί ο Σαμαράς - Να ανοίξει ο δρόμος για κυβέρνηση εθνικής εθνότητας

Εντείνεται το αντάρτικο του περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας - Τζιτζικώστας: Να παραιτηθεί ο Σαμαράς - Να ανοίξει ο δρόμος για κυβέρνηση εθνικής εθνότητας
Μήνυμα Τζιτζικώστα ώστε να μην χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές
Μεγαλώνει το χάσμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα με τη Νέα Δημοκρατία και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά.
Ειδικότερα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επανήλθε σήμερα με νέες, ισχυρότερες αιχμές κατά του πρωθυπουργού, μετά από όσα ανήρτησε στο διαδίκτυο για τα 40 χρόνια της ΝΔ, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.
Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha ο κ. Τζιτζικώστας τάθηκε υπέρ του σχηματισμού μίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μη χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές.
Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης, «ενδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο πρωθυπουργός».
Οι δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα έρχονται να προστεθούν στις ιδιαίτερα τεταμένες σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την απουσία του περιφερειάρχη από τις εκδηλώσεις για την επέτειο των 40 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης