Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος (υφυπ. Ανάπτυξης): Να παραιτηθεί η Lagarde – Ντροπή να λέει τέτοια πράγματα διεθνώς και να κάνει μια χώρα ρεζίλι

Γιακουμάτος (υφυπ. Ανάπτυξης): Να παραιτηθεί η Lagarde – Ντροπή να λέει τέτοια πράγματα διεθνώς και να κάνει μια χώρα ρεζίλι
Έντονη αντίδραση για την ανακατασκευή δηλώσεων της Lagarde ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή της από Έλληνες φοροφυγάδες
Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Γεράσιμου Γιακουμάτου προκάλεσε η μερική ανακατασκευή της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Christine Lagarde σχετικά με τις δηλώσεις της ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της από Έλληνες φοροφυγάδες.
Ύστερα από το σάλο που προέκυψε, η κα.Lagarde φέρεται να υποστήριξε πως οι σχετικές δηλώσεις της στους Financial Times αφορούσαν «παλιότερα σχόλια» και «απειλές» που διατυπώθηκαν μέσω κοινωνικών δικτύων.
«Να παραιτηθεί η Christine Lagarde γιατί δεν μπορεί να βάζει μια ολόκληρη χώρα να ψάχνεται να δει αν είναι καμόρα», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Mega ο κ.Γιακουμάτος.
«Είναι ντροπή να λέει τέτοια πράγματα διεθνώς και να κάνει μια χώρα ρεζίλι. Καλά έκανε ο κ. Αθανασίου και τής έστειλε επιστολή να δώσει στοιχεία. Εγώ πάντως άλλο θα της έστελνα. Θα της έστελνα ένα πακέτο τσουκνίδες» υποστήριξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αναφέροντας πως «στο ίδιο τσουκάλι με τη Lagarde βράζει και ο κ.Τσίπρας».
«Να πει και αυτός ποιος τον απείλησε» υποστήριξε ο κ.Γιακουμάτος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης