Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου - Σ. Βούλτεψη: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο στον ορίζοντα

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου - Σ. Βούλτεψη: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο στον ορίζοντα
Παράλληλα η κ. Βούλτεψη εξέφρασε την βεβαιότητα της για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή
Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου από την κυβέρνηση, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, κρατώντας αποστάσεις από τη σχετική θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα η κ. Βούλτεψη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι στον ορίζοντα επί του οποίου να έχουμε να συζητήσουμε. Υφίσταται ήδη ένας εκλογικός νόμος. Δεν υπάρχει κάτι επί του οποίου, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, μπορώ να σας δώσω απάντηση».
«Το κάθε κόμμα έχει τη θέση του πάνω σε αυτό το θέμα και γίνονται οι αναγκαίες ζυμώσεις» επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος επισημαίνοντας πως το σύνολο της κυβέρνησης δεν έχει μπει σε τέτοια συζήτηση.
«Είναι πολυτέλεια, πράγματι, να μπορεί να λέει ο καθένας τη γνώμη του», σημείωσε η κ. Βούλτεψη σχολιάζοντας τις απόψεις που εκφράζουν στελέχη της κυβέρνησης για την αλλαγή του εκλογικού νόμου.
Παράλληλα, εξέφρασε την βεβαιότητα της για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή.
«Οι Έλληνες βουλευτές θα δώσουν την ψήφο τους για να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και να συνεχίσουμε αυτό που υπάρχει», είπε η κ. Βούλτεψη προσθέτοντας πως μπορεί να βρεθεί πρόσωπο, που με την εκλογή του θα ξεχαστεί η πολιτική του προέλευση.
Σημειώνεται ότι χθες μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Ευ. Βενιζέλος ερωτώμενος για το ζήτημα, τόνισε ότι ούτως ή άλλως το θέμα περιλαμβάνεται στην προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ένα θέμα το οποίο θα εξεταστεί

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης