Τελευταία Νέα
Πολιτική

Α. Ασημακοπούλου (N.Δ.): Επικίνδυνο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει την ακυβερνησία

Α. Ασημακοπούλου (N.Δ.): Επικίνδυνο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκει την ακυβερνησία
Επιτέθηκε εναντίον του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτη
Σφοδρή επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του εκπροσώπου Τύπου, Π. Σκουρλέτη, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Άννα Ασημακοπούλου, κάνοντας λόγο για επικίνδυνο κόμμα, που επιδιώκει την ακυβερνησία.
Όπως επισήμανε η κ. Ασημακοπούλου, «δείγμα ηττοπάθειας, αλλά και απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα επικίνδυνο κόμμα που επιδιώκει την ακυβερνησία μέσω αλλεπάλληλων εκλογών, αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Πάνου Σκουρλέτη», ο οποίος επισήμανε ότι «αν θέλει η κυβέρνηση να φέρει νόμο τώρα για την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και να παραιτηθούμε, να πάμε σε εκλογές, εμείς θα τον ψηφίσουμε. Αμ’ έπος αμ’ έργον».
Η κ. Ασημακοπούλου πρόσθεσε δε ότι «η αλήθεια είναι πως πριν καν προλάβει ο κ. Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη να ζητήσει εκλογές και να διακηρύξει τη βεβαιότητά του για αυτοδυναμία, τα στελέχη του τον επαναφέρουν στη ζοφερή πραγματικότητα των ποσοστών (και των απωλειών των 150.000 ψήφων) στις ευρωεκλογές».
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι αν η συγκυβέρνηση θέλει να συνδέσει το θέμα της κατάργησης του μπόνους με άμεσες εκλογές, ας το επιχειρήσει, αλλά να είναι νόμος απλής αναλογικής.
Είναι γνωστό, πρόσθεσε, ότι εμείς είμαστε υπέρ της συνταγματικής καθιέρωσης της απλής αναλογικής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης