Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων): Μονόδρομος οι συμμαχικές κυβερνήσεις – Έχουμε μπει σε νέα εποχή

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων): Μονόδρομος οι συμμαχικές κυβερνήσεις – Έχουμε μπει σε νέα εποχή
Σε δύο χρόνια η Αθήνα θα διαθέτει το δικό της αποτεφρωτήριο
Μονόδρομος θα είναι στο εξής οι συμμαχικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης.
«Η χώρα πάει σε συμμαχικές κυβερνήσεις με ένα ευρύτερο φάσμα πολιτικών δυνάμεων (...) Τα πράγματα έχουν αλλάξει, στη νέα εποχή καλούμαστε να συμπράξουμε, αλλά διατηρώντας ο καθένας τη διακριτή μας φυσιογνωμία. Θα μας επιβάλλουν οι καιροί ευρύτερες συναινέσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων.
«Αν όχι στην χώρα γιατί όχι και στους δήμους» αναρωτήθηκε ο κ.Καμίνης με αφορμή και την πρόσφατη δήλωση του ότι εάν του το επέτρεπε η νομοθεσία θα πρότεινε την αντιδημαρχία στον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
Κληθείς να τοποθετηθεί για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ.Καμίνης έκανε λόγο για ένα πολύ σύνθετο θέμα, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια που αφορούσαν το όνομα του, υποστήριξε ότι «θα ήταν άστοχο να μου κάνουν πρόταση για την Προεδρία μόλις εξελέγην δήμαρχος».
Όσον αφορά τα θέματα της πόλης ο δήμαρχος υποστήριξε ότι σε δύο χρόνια ο δήμος Αθηναίων θα διαθέτει δικό του αποτεφρωτήριο.
«Είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που οι πολίτες αναγκάζονται να πηγαίνουν τις σορούς των συγγενών τους που δεν ήθελαν να ταφούν σε γειτονικές χώρες καταβάλλοντας 3000 ευρώ.... Πρόκειται για απαράδεκτη καθυστέρηση. Είναι αδήριτη ανάγκη τα αποτεφρωτήρια, σε δυο χρόνια ο δήμος θα έχει δικό του, θα δούμε αν θα τα διαχειριστεί απευθείας ή θα αναθέσει τη διαχείριση σε ιδιώτες, δεν έχουμε τέτοια ταμπού» υποστήριξε ο κ.Καμίνης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης