Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζονται οι τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ - Ανεξαρτητοποιείται ο Σπ. Λουκούδης - Αποχωρεί η μεταρρυθμιστική τάση

Συνεχίζονται οι τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ - Ανεξαρτητοποιείται ο Σπ. Λουκούδης - Αποχωρεί η μεταρρυθμιστική τάση
Eν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης
Συνεχίζονται οι τριγμοί στη ΔΗΜΑΡ, καθώς σήμερα το απόγευμα, ο Σπύρος Λυκούδης αναμένεται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
Σε συνέχεια του κύματος αποχωρήσεων από το κόμμα της Αγίου Κωνσταντίνου το οποίο ξεκίνησε με αφορμή το δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου, ο Σπ. Λουκούδης αναμένεται να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ.
Η αποχώρησή του εντάσσεται στο γενικότερο κλίμα δυσαρέσκειας, το οποίο εκφράζεται από τη Μεταρρυθμιστική Τάση.
Άλλωστε, το σύνολο των μελών της συγκεκριμένης τάσης αναμένεται να ακολουθήσουν τον Σπ. Λουκούδη στην πόρτα της εξόδου…
Αφορμή για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ αποτελεί το φλέγον ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον Σπ. Λουκούδη να τάσσεται υπέρ της εκλογής υπό την παρούσα Βουλή.
Βέβαια, ο ίδιος «κρατά» κλειστά τα χαρτιά του, διαψεύδοντας τα σενάρια ανεξαρτητοποίησης.
«Υπάρχει θέμα παρουσίας μας στο κόμμα, αλλά δεν θα κάνουμε σήμερα κάποιες ανακοινώσεις» ανέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Λυκούδης, διαψεύδοντας σενάρια που τον θέλουν να ανακοινώνει την αποχώρηση του από τη Δημοκρατική Αριστερά.
Ο κ. Λυκούδης και η μεταρρυθμιστική τάση της ΔΗΜΑΡ θα συνεδριάσουν σήμερα το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους.
Υπενθυμίζεται ότι η μεταρρυθμιστική τάση έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ.
Ερωτηθείς αν ίδιος και οι 28 κινούνται προς Το Ποτάμι, ο κ. Λυκούδης εμφανίστηκε αρνητικός, υπογραμμίζοντας πως «από τη στιγμή που διαφωνούμε με τη γραμμή που έχει χαράξει το κόμμα μας δεν φεύγουμε για να πάμε σε κάποιο άλλο κόμμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης