Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μ. Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ): Να κλείσει το θέμα της ΠτΔ ο Φ. Κουβέλης – H εμπλοκή του ονόματός του πλήττει τη ΔΗΜΑΡ

Μ. Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ): Να κλείσει το θέμα της ΠτΔ ο Φ. Κουβέλης – H εμπλοκή του ονόματός του πλήττει τη ΔΗΜΑΡ
Όσο εμπλέκεται το όνομα του προέδρου και της ΔΗΜΑΡ στα σενάρια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θεωρώ ότι κάνει κακό στη ΔΗΜΑΡ, ανέφερε χαρακτηριστικά
Να ξεκαθαρίσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ότι δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία της Δημοκρατίας τον καλεί η βουλευτής του κόμματος, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία τονίζει ότι η εμπλοκή του στο θέμα κάνει κακό στη ΔΗΜΑΡ.
Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα», «καλό θα ήταν αυτό το ζήτημα να έκλεινε με τον Φώτη Κουβέλη να δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος, γιατί όσο εμπλέκεται το όνομα του προέδρου και της ΔΗΜΑΡ στα σενάρια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θεωρώ ότι κάνει κακό στη ΔΗΜΑΡ».
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «είναι σαφές ότι ο Φώτης Κουβέλης δεν έχει αποκλείσει το γεγονός ότι δεν θα είναι υποψήφιος» και επισήμανε ότι «σέβομαι απεριόριστα τον Φώτη Κουβέλη, θεωρώ πως είναι πολιτική του άποψη και πιστεύει ότι έτσι πρέπει να το χειριστεί το ζήτημα, γιατί διαφορετικά είναι παιχνίδι με τους θεσμούς. Εγώ και κάποιοι άλλοι σύντροφοι έχουμε άλλη άποψη», κατέληξε .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης