Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρ. Μακρή (ΑΝΕΛ): Δεν θα ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Aλαζονική η πρόταση του Φ. Κουβέλη

Ρ. Μακρή (ΑΝΕΛ): Δεν θα ψηφίσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Aλαζονική η πρόταση του Φ. Κουβέλη
Ο κ. Κουβέλης που παρείχε το αριστερό πρόσημο στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, σήμερα αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι αποτελεί το δεκανίκι τους
Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Φώτη Κουβέλη για την Προεδρία της Δημοκρατίας, μίλησε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, μετά την έντονη σεναριολογία για την υποψηφιότητα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.
Ειδικότερα μιλώντας στον Real Fm 97.8, η κ. Μακρή ανέφερε ότι «ο κ. Κουβέλης παρείχε το αριστερό πρόσημο στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και σήμερα αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι αποτελεί το δεκανίκι τους. Παράλληλα εξαργυρώνει και τις καλές υπηρεσίες προς αυτούς αλλά και τις κακές προς την πατρίδα και τον ελληνικό λαό».
«Είναι λυπηρό ότι αυτόν που ελληνικός λαός καταδίκασε για αυτή του τη στάση να προτείνεται αλαζονικά για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας» σημείωσε η βουλευτής.
Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθάρισε ότι το κόμμα δεν θα ψηφίσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οποιοδήποτε πρόσωπο θα είναι υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, δεν θα ψηφίσουμε».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης