Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Το φθινόπωρο ή αρχές του 2015 θα διεξαχθούν εκλογές – Δίδυμο αποτυχίας οι Σαμαράς-Βενιζέλος

Δ. Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Το φθινόπωρο ή αρχές του 2015 θα διεξαχθούν εκλογές – Δίδυμο αποτυχίας οι Σαμαράς-Βενιζέλος
Παραμύθια της Χαλιμάς χαρακτήρισε τις κυβερνητικές εξαγγελίες σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Το φθινόπωρο ή αρχές του 2015 εκτίμησε ότι θα διεξαχθούν εκλογές ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο χρόνος δουλεύει εναντίον των Σαμαρά - Βενιζέλου.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι «εκλογές θα έχουμε το φθινόπωρο ή το αργότερο ως τις αρχές του 2015» και πρόσθεσε ότι «είναι ολοφάνερο πως ο χρόνος δουλεύει σε βάρος του διδύμου της αποτυχίας Σαμαρά – Βενιζέλου».
Μάλιστα, αναφερόμενος στη ΔΕΘ επισήμανε ότι «στις 6 Σεπτεμβρίου, στη ΔΕΘ, περιμένω μια τεράστια παραπλανητική εκστρατεία από τον πρωθυπουργό».
Ερωτηθείς σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε παραμύθια της Χαλιμάς τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί διόρθωσής του και επισήμανε ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι άδικος, παράλογος και εξοντωτικός φόρος.
Μάλιστα, σημείωσε ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα τον καταργήσει, αντικαθιστώντας τον με έναν φόρο που θα έχει αφορολόγητο πλαφόν και θα πηγαίνει κλιμακωτά.
Όσον αφορά το ρωσικό εμπάργκο, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι είναι ουραγός αντί για πρωταγωνιστής στον δρόμο της αποκλιμάκωσης των σχέσεων Ε.Ε. - Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης