Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ν. Φωτόπουλος (πρ.πρόεδρος ΓΕΝΟΠ) – Έσκισα το χαρτί της επίταξης – Μπορείτε να με απολύσετε

Ν. Φωτόπουλος (πρ.πρόεδρος ΓΕΝΟΠ) – Έσκισα το χαρτί της επίταξης – Μπορείτε να με απολύσετε
Ούτε υποταγμένος ούτε επιταγμένος, ελεύθερος
Ότι έσκισε το χαρτί της επίταξης και ότι όποιος θέλει τώρα μπορεί να τον απολύσει υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος.
Σε επιστολή του, η οποία φέρει τίτλο «Ούτε υποταγμένος, ούτε επιταγμένος, ελεύθερος», υπογραμμίζει ότι «έσκισα το φύλλο επίταξης που μου απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας του κ. Σαμαρά και επαναλαμβάνω τα όσα έγραψα προχθές: κ. Σαμαρά, μπορείτε να με απολύσετε, γονατιστό όμως δε θα με δείτε ποτέ!».
Αναφερόμενος στον εκπρόσωπο της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος όπως υποστηρίζει ανάρτησε στο twitter την εξής δήλωση «να δω τι θα κάνει τώρα ο Φωτόπουλος», ο κ. Φωτόπουλος απαντά ότι «κ. Γεωργιάδη, όχι κωλοτούμπες όπως εσείς. Θα παραμείνω όρθιος και συνεπής σε αυτά που πιστεύω και λέω χρόνια τώρα».
Παράλληλα υποστηρίζει ότι τοποθέτησε το σκισμένο χαρτί της επίταξής του «αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως υποτακτικοί της Μέρκελ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης