Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θ. Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ) - Η Κεντροαριστερά συνολικά βγήκε αποδυναμωμένη από τις εκλογές

Θ. Μαργαρίτης (ΔΗΜΑΡ) - Η Κεντροαριστερά συνολικά βγήκε αποδυναμωμένη από τις εκλογές
 Η ΔΗΜΑΡ με βαριά ήττα, το ΠΑΣΟΚ σε νέα εκλογική συρρίκνωση
«Έγιναν λάθη και στους χειρισμούς απ’ όσους είμαστε στο τιμόνι της ΔΗΜΑΡ και είμαστε η πλειοψηφία, αλλά και από τη μειοψηφία» τόνισε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θεόδωρος Μαργαρίτης μιλώντας στο Βήμα Fm.
«Δεν θα μπω τώρα στη συζήτηση αν σωστά μπήκαμε ή φύγαμε από την κυβέρνηση, αλλά αν μπορούσαμε να ελέγξουμε περισσότερο κάποια λάθη αυτά θα ήταν ότι δεν μπήκαμε στο διάλογο για την Κεντροαριστερά και μαζί με αυτές τις δυσκολίες και ανεπάρκειες που είχαμε, υπήρχε και μια υπερβολική δημόσια και εξαντλητική αντιπαράθεση στελεχών που υπονόμευε οποιαδήποτε συζήτηση. Δυσκόλευε κάθε συζήτηση και υπήρξαν λάθη απ’ όσους είχαμε το τιμόνι, αλλά νομίζω ότι και οι υπερβολικές διαφοροποιήσεις ήταν δραματικές» ανέφερε ο κ. Μαργαρίτης.
Παράλληλα σχολιάζοντας την επόμενη μέρα της ΔΗΜΑΡ ο ίδιος επισήμανε ότι «το κύριο είναι να επουλώσουμε τις πληγές μας και νομίζω ότι η Κεντροαριστερά συνολικά βγήκε αποδυναμωμένη από αυτήν την εκλογή αναμέτρηση: η ΔΗΜΑΡ με βαριά ήττα, το ΠΑΣΟΚ και η Ελιά σε νέα εκλογική συρρίκνωση και το Ποτάμι, εφόσον αυτοπροσδιορίστηκε με τη συμμετοχή του στην ευρωομάδα των Σοσιαλιστών, κάτω από τις προσδοκίες του».
Αναφορικά με την παραίτηση Κουβέλη ο κ. Μαργαρίτης υπογράμμισε ότι «οι παραιτήσεις δεν θα οδηγήσουν σε μια διέξοδο». «Όλοι πρέπει να κάνουμε μια αυτοκριτική και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το κόμμα όρθιο, διότι παρά το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ υπέστη μια ήττα, είχε ήδη συγκεντρώσει δύο ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς δοκιμάστηκε δύο φορές σε εκλογές, και επομένως πρέπει να σταθούμε όρθιοι στα πόδια μας, για να συζητήσουμε με μεγαλύτερη ηρεμία και νηφαλιότητα τι θα κάνουμε από εδώ και μπρος», ανέφερε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης