Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Καμίνης (δημ. Αθηναίων) – ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν μπορούν να κυβερνήσουν μόνοι – Πρέπει να στραφούν στον κεντρώο χώρο

Γ. Καμίνης (δημ. Αθηναίων) – ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. δεν μπορούν να κυβερνήσουν μόνοι – Πρέπει να στραφούν στον κεντρώο χώρο
Κανένας εργαζόμενος στον δήμο δεν θα χάσει τη δουλειά του, τόνισε
Αστυνομικοί και υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων ξεκινούν περιπολίες στην Αθήνα, έπειτα από συμφωνία του δήμου Αθηναίων με την ΕΛ.ΑΣ., για να υπάρχει ευταξία στην πόλη, τόνισε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.
Ερωτηθείς για τις προεκλογικές αφίσες σημείωσε ότι έως τώρα ο δήμος έχει κατεβάσει 35.000 αφίσες από την πόλη, σημειώνοντας ότι «είναι λυπηρό που κάποιοι προεκλογικοί σχηματισμοί έκαναν προεκλογική εκστρατεία με τη μέθοδο της αφίσας».
Παράλληλα, ερωτηθείς σχετικά σημείωσε ότι «σε όποιους τομείς χρειάζεται θα πάμε σε συνεργασία με ιδιώτες, εγγυόμαστε ότι κανένας εργαζόμενος του δήμου δεν θα χάσει τη δουλειά του» και πρόσθεσε ότι το 2015 θα συνταξιοδοτηθεί το μισό προσωπικό του δήμου.
Κληθείς να σχολιάσει τις διεργασίες που διεξάγονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς σημείωσε ότι δεν «έχει γίνει ποτέ σοβαρή προγραμματική συζήτηση για την κεντροαριστερά» και διερωτήθηκε «πώς θα κάνουμε την κεντροαριστερά όταν δεν έχουμε κάνει μια σοβαρή συζήτηση για τα ΣΔΙΤ, τα περιβαλλοντικά θέματα;».
«Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει μόνος, πρέπει να στραφεί στο κέντρο, και η ΝΔ πρέπει να στραφεί στο κέντρο», επισήμανε.
Όσον αφορά το Πεδίον του Άρεως σημείωσε ότι ανήκει στην περιφέρεια και ότι είναι μια ανοιχτή πληγή και συμπλήρωσε ότι «θέλουμε τη διαχείριση του, αλλά και πόρους».
Ερωτηθείς για το γήπεδο της λεωφόρου τόνισε ότι «και η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης ενδιαφέρονται για την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Από τη στιγμή που αυτό είναι τεχνικά εφικτό, ο δήμος θα εκδώσει κάθε απαραίτητη άδεια και θα δούμε τι θα γίνει στο Βοτανικό που θα γίνει ένα καταπληκτικό πάρκο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης