Τελευταία Νέα
Πολιτική

Προκλητική δήλωση εκ του ασφαλούς από τον Γ. Καμίνη – Καλά θα κάνουν να μην με ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Προκλητική δήλωση εκ του ασφαλούς από τον Γ. Καμίνη – Καλά θα κάνουν να μην με ψηφίσουν οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής
Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση στον β΄ γύρο στην εκλογική αναμέτρηση του δήμου Αθηναίων
Την ώρα που σε πλήρη εξέλιξη είναι η δημόσια συζήτηση αλλά και οι πολιτικές έριδες των κομμάτων για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος, Γ. Καμίνης σε ένα άνευ προηγουμένου «δημοκρατικό ξέσπασμα» του, αποφάσισε τελικά ότι δεν θέλει την ερχόμενη Κυριακή να λάβει την ψήφο των πολιτών που ψήφισαν Χρυσή Αυγή στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Απόφαση πάντως που δεν έχει κάποια ιδιαίτερη πολιτική ή συμβολική σημασία, από τη στιγμή που ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο συνδυασμός του δεν επρόκειτο να έχει τη στήριξη των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής.
Τη θέση αυτή άλλωστε διατύπωσε και ο ίδιος ο κ.Καμίνης.
«Οι άνθρωποι αυτοί, από τη στιγμή που ήμουν ο πρώτος που αντιτάχθηκε έμπρακτα με το θέμα των συσσιτίων, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να με ψηφίσουν.
Και καλά θα κάνουν να μην με ψηφίσουν, διότι είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος σε ότι πρεσβεύουν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Καμίνης, ο οποίος πάντως δεν παρέλειψε με τον τρόπο του να τους κλείσει το μάτι.
«Ξέρουν ποιο είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετανάστευση;
Το έχουν δει;
Ξέρουν ότι μιλάει για ελεύθερες διαδικασίες νομιμοποίησης, ότι μιλάει για ελεύθερη είσοδο στην Ελλάδα όλων των μεταναστών;
Θέλουν λοιπόν να ψηφίσουν τον κ. Σακελλαρίδη;
Ας τον ψηφίσουν, μετά λόγου γνώσεως» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Καμίνης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, η «μονομαχία» Καμίνη – Σακελλαρίδη θα κριθεί στο νήμα, καθώς οι δύο υποψήφιοι εμφανίζονται να έχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης