Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης (υπ.δήμαρχος Αθηναίων) – Σημαντικό που κρατηθήκαμε σε αυτές τις συνθήκες μεγάλης πόλωσης

Καμίνης (υπ.δήμαρχος Αθηναίων) – Σημαντικό που κρατηθήκαμε σε αυτές τις συνθήκες μεγάλης πόλωσης
Δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόσχημα να μπλέξουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές με το γενικό πρόβλημα της χώρας
Την άποψη πως ήταν αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι ο συνδυασμός του κατάφερε να κρατηθεί μέσα σε συνθήκες τόσο μεγάλης πολιτικής πόλωσης εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιος, Γ.Καμίνης στον απόηχο του αποτελέσματος του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών που τον φέρει να προηγείται κατά μια ποσοστιαία μονάδα έναντι του Γ.Σακελλαρίδη από το ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9.84», ο κ.Καμίνης υποστήριξε πως θα προσπαθήσει να κρατήσει έξω από το κλίμα πόλωσης τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών υπογραμμίζοντας πως «τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόσχημα να τις μπλέξουμε στο γενικό πρόβλημα της χώρας».
Κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο εκλογικό του περίπτερο, ο κ. Καμίνης είπε πως η συνάντησή τους «ήταν σχεδόν αναπόφευκτη» καθώς τα δυο εκλογικά κέντρα «ήταν το ένα απέναντι από το άλλο».
«Ήρθε και αναγνώρισε τη νίκη μας. Του είπα ότι προσβλέπω σε μια καλή συνεργασία στο δημοτικό συμβούλιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Καμίνης, ο οποίος αναφερόμενος στην πρόταση του κ.Σακελλαρίδη για debate εντός των επόμενων ημερών, τόνισε ότι θα απαντήσει μόλις δει συγκεκριμένα την πρόταση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης