Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Έκθετος και υπόλογος ο Καμίνης (δημ. Αθηναίων) για την υπόθεση της Energa και Hellas Power

ΣΥΡΙΖΑ - Έκθετος και υπόλογος ο Καμίνης (δημ. Αθηναίων)  για την υπόθεση της Energa και Hellas Power
Kατηγορεί τον κ. Καμίνη που δεν θα παραστεί ως πολιτική αγωγή και να διεκδικήσει τα οφειλόμενα προς το Δήμο από τους κατηγορούμενους της Energa και Hellas Power
Σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον έκθετο γιατί δεν αξίωσε την καταδίκη καταχραστών του δημοσίου στο θέμα των ιδιωτικών εταιριών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
«Η αποκάλυψη της εφημερίδας Αυγή για την απροθυμία του κ. Καμίνη να παραστεί ως πολιτική αγωγή και να διεκδικήσει τα οφειλόμενα προς το Δήμο από τους κατηγορούμενους καταχραστές  δημόσιου χρήματος της Energa και Hellas Power, γίνεται σήμερα ακόμα πιο αποκαλυπτική καθώς ο κ. Καμίνης παραδεχόμενος την παράλειψή του όχι μόνο δεν διορθώνει το λάθος του, αλλά προβάλλει αστήρικτα επιχειρήματα για να μην το πράξει» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ υπογραμμίζει το γεγονός ότι την ίδια στιγμή μάλιστα, που το Υπουργείο Οικονομικών θα παραστεί ως πολιτική αγωγή στη δίκη.
Η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας πως «ο κ. Καμίνης είναι έκθετος και υπόλογος για τα (μη) πεπραγμένα του αρνούμενος επί  της ουσίας να αξιώσει την καταδίκη των καταχραστών του δημοσίου και οφειλές δημοτικών τελών 7,6 εκ. ευρώ. .»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης