Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων) – Πολιτικά ανακόλουθος και αναξιόπιστος ο κ.Σπηλιωτόπουλος

Καμίνης (δήμαρχος Αθηναίων) – Πολιτικά ανακόλουθος και αναξιόπιστος ο κ.Σπηλιωτόπουλος
Δριμεία επίθεση για το τζαμί στην Αθήνα
Δριμεία επίθεση κατά του Άρη Σπηλιωτόπουλου σχετικά με τις δηλώσεις του για το θέμα της κατασκευής του τζαμιού στην Αθήνα εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ.Καμίνης
«Είναι μία φοβερή ανακολουθία πρώτα απ’ όλα, η οποία νομίζω ότι υποβιβάζει την πολιτική ζωή της χώρας δραματικά», τόνισε σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ. Καμίνης, ο οποίος υποστήριξε ότι «εδώ έχουμε ένα κραυγαλέο παράδειγμα αναξιοπιστίας ενός πολιτικού».
«Έχουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος το ψήφισε στη Βουλή, ο οποίος ήταν υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθ΄ ύλην αρμόδιος για το ζήτημα και κρυβόταν, όπως μας έλεγε. Διάβασα σε μία συνέντευξή του, όπου λέει ότι εγώ το καθυστερούσα» τόνισε ο κ.Καμίνης.
«Είναι η δεύτερη φορά που «συλλαμβάνουμε» αυτόν τον κύριο να κρύβεται και να λέει αυτό το πράγμα ανερυθρίαστα. Γιατί μας είπε προ ημερών ότι ψήφισε με το πιστόλι στον κρόταφο και τώρα ότι καθυστερούσε» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων.
«Είσαι υπουργός και διαφωνείς με το τέμενος; Βγες και πες το και αν δεν γίνει δεκτό από την κυβέρνησή σου, παραιτήσου», είπε ο κ.Καμίνης, υπογραμμίζοντας ότι η δική του θέση είναι ευρέως γνωστή και συνίσταται στο ότι το τέμενος που σχεδιάζεται από το 2006, πρέπει να γίνει.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης