Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Με πρωτοβουλία της Ν.Δ. οι διώξεις της Χρυσής Αυγής - Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις

Γ. Μιχελάκης (υπ. Εσωτερικών) - Με πρωτοβουλία της Ν.Δ. οι διώξεις της Χρυσής Αυγής - Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις
Ο Α. Σαμαράς μιλούσε για τον κίνδυνο της Χ.Α. ήδη από το 2012, σημείωσε
Η Νέα Δημοκρατία είχε την πρωτοβουλία για τη δικαστική δίωξη της Χρυσής Αυγής, τόνισε  ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με το επίμαχο βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη.
Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Mega, ο υπουργός επισήμανε ότι «μετά από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα όλες οι υποθέσεις συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης».
Πρόσθεσε δε, ότι «η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή πολιτικά ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, όταν κάποιοι στο πολιτικό σκηνικό δεν ήξεραν τη λέξη Χρυσή Αυγή, δεν έβγαινε από το στόμα τους η παραμικρή λέξη γιατί θεωρούσαν ότι είναι μία υπόθεση η οποία κάνει προεκλογικά –πριν από τις εκλογές του 2012- ζημιά στη Ν.Δ. , άρα θα έχουμε κέρδος. Οταν ανακάλυψαν την επομένη για τι πράγμα μιλάγαμε και με τι έπαιζαν, βέβαια συντάχθηκαν».
Παράλληλα, χαρακτήρισε αστείες ιστορίες τις αναφορές για ύπαρξη στη Ν.Δ. δήθεν θυλάκων, σημειώνοντας ότι «τα πραγματικά γεγονότα είναι που διαψεύδουν αυτές τις ιστορίες».
Ο κ. Μιχελάκης ανέφερα ακόμη ότι «πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός», συμπληρώνοντας ότι «τα γεγονότα είναι ότι αυτή τη στιγμή η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό κατηγορία, κάποιοι είναι υπό κατηγορία προφυλακισμένοι, κάποιοι είναι υπό κατηγορία εκτός, υπάρχουν συγκεκριμένοι φάκελοι οι οποίοι ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν και κάνουν ένα έργο μιας έρευνας που δεν έχει ολοκληρωθεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης