Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Βολές" Λαφαζάνη (ΣΥΡΙΖΑ) κατά του Κ. Μητσοτάκη - "Υπάλληλος της τρόικας ο υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης"

Mε αφορμή το νομοσχέδιο για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις νομικών προσώπων και υπηρεσιών.
«Φέρατε ένα νομοσχέδιο ως υπάλληλος της τρόικας, ψάχνοντας να βρείτε στα τυφλά ανθρώπους στο Δημόσιο για να απολύσετε. Αυτά δεν λέγονται μεταρρυθμίσεις, αλλά διάλυση του κράτους», κατηγόρησε τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Λαφαζάνης.
«Η μεταρρυθμιστική πνοή χρειάζεται αξίες, αρχές και πολιτικές. Δεν υπάρχει μεταρρύθμιση που να λέει "παίρνουμε ένα δρεπάνι και κόβουμε 14.000 ανθρώπους τον χρόνο" και μετά ψάχνουμε να τους βρούμε στους δημόσιους φορείς», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, αποποιούμενος τις κατηγορίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η Αριστερά στηρίζει όσους παρανόμησαν για να προσληφθούν στο Δημόσιο:
«Μας κατηγορεί ο υπουργός πως δεν θέλουμε τον επανέλεγχο γιατί επιθυμούμε την ατιμωρησία. Το κράτος αυτό, όμως, δεν είναι δημιούργημα της Αριστεράς», αντέτεινε ο κ. Λαφαζάνης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης